ممنوعیت انتشار تصاویر متحرک در توییتر به دلیل تشنج کردن کاربران مبتلا به بیماری صرع
انتشار تصاویر متحرک در توییتر ممنوع شد! بعد از حمله به اکانت بنیاد صرع در توییتر و انتشار برخی تصاویر متحرک با فرمت APNG که موجب تشنج افراد میشد، این شبکه اجتماعی تصمیم گرفت تا بهطور کلی انتشار این نوع تصاویر را ممنوع کند.
دلیل اصلی ممنوعیت، این است که ظاهرا یک رخنه امنیتی در توییتر این اجازه را به کاربران میداده تا بتوانند تصاویری با فرمت APNG منتشر کنند و ویژگی پخش خودکار تصاویر در توییتر را دور بزنند؛ و این یعنی مجموعه تصاویر متحرک، بهصورت خودکار و بدون خواست کاربر پخش میشدند. با این کار کاربرانی که به بیماری صرع مبتلا هستند، نمیتوانستند قبل از مشاهده تصاویر از متحرک بودن آنها مطلع شوند و این موضوع موجب تشنج کردنشان میشد.
بیانیه رسمی توییتر در رابطه با این محدودیت را در ادامه میخوانید:
ما برای آنکه بتوانیم سلامتی کاربران مبتلا به بیماری صرع را حفظ کنیم، امکان ارسال تصاویر متحرک APNG را ممنوع کردیم. این نوع تصاویر علاوه بر جذابیت بصری، طرفداران زیادی هم دارند اما نمیتوان برای آنها محدودیتی در پخش خودکار قرار داد. این نوع فایلها همچنین حجم بالایی دارند؛ در حدی که گاهی اوقات موجب اختلال در عملکرد اپلیکیشن میشوند. ما میدانیم که کاربرانمان به تصاویر متحرک APNG علاقه بسیاری دارند اما پس از حملهای که به اکانت بنیاد صرع دست داد، چارهای جز اعمال محدودیت برای انتشار آنها نداریم.
البته کاربران این شبکه میتوانند همچنان از تصاویر متحرک با فرمت GIF بهره ببرند و ممنوعیت گفته شده تنها برای تصاویر با فرمت APNG است. در پی این حمله، مشخص نیست که برای چه تعداد از بیماران صرع مشکل ایجاد شده اما بنیاد جهانی صرع اعلام کرده که از حساب کاربری افراد خاطی شکایت میکند. این بنیاد امیدوار است تا کاربران مقصر در این موضوع دستگیر شوند.
نظر شما در رابطه با ممنوعیت انتشار تصاویر متحرک در توییتر چیست؟ آیا شما هم از طرفداران این شبکه احتماعی خاص هستید؟ نظرات خودتان را با ما و سایر دوستانتان در کاوشا به اشتراک بگذارید.