تعداد رانندگان زن اسنپ از مرز 30 هزار نفر عبور کرد
در روزهای گذشته اسنپ رسما اعلام کرده که تعداد رانندگان زن اسنپ در حدود 30 هزار نفر است که همگی در راستای خدمترسانی به خانوادهها و بانوان در حال فعالیت هستند.
تاکسی اینترنتی یا آنلاین، در دنیا چیز جدیدی نیست و مدتی هست که با نمونههای خارجی خاصی همچون اوبر شناخته شده است. در ایران اما مدتی هست که دو شرکت اسنپ و تپسی اقدام به کاری مشابه کردهاند. با این دو سرویس میتوانید به صورت اینترنتی تاکسی بگیرید و بسیاری از مشکلات همیشگی را دور بزنید. اسنپ به عنوان معتبرترین تاکسی اینترنتی کشور با راهحل جالب خودش، مشکل خانوادهها و بانوان را با تاکسیهای اینترنتی حل کرده است. مهمترین مشکل این قشر از جامعه، راننده مرد اسنپ بود. این کمپانی با افزودن ویژگی اسنپ رز در کنار سرویسهای دیگر خودش، توانست این نقص را به راحتی پوشش دهد.
در حال حاضر رانندگان زن میتوانند در تمامی شهرهایی که اسنپ در آنها فعالیت دارد، مشغول بهکار شوند؛ اما سرویس اسنپ رز تنها در تهران در دسترس خواهد بود. اسنپ معتقد است که توانسته زمینه را برای اشتغالزایی بانوان فراهم آورد و آنها نیز بتوانند از طریق اسنپ مخارج خودشان را تامین کنند. بانوان میتوانند در هر دو سرویس اسنپ رز و اسنپ اکو فعالیت کنند. طبق آخرین آمار رسمی، در ماه گذشته بیش از 30 درصد فعالیت بانوان شاغل در اسنپ در سرویس اسنپ رز بوده و ۷۰ درصد باقی مانده مربوط به اسنپ اکو میشود. جالب است بدانید که در ماه گذشته بانوان به طور میانگین روازنه 2 ساعت و نیم در این سرویس مشغول به کار بودهاند.
اگر نگاهی به قیمت اسنپ اکو و اسنپ رز بیندازید، متوجه اختلاف آنها خواهید شد. اسنپ دلیل ارزانتر بودن اسنپ رز نسبت به اسنپ اکو را تخفیفی برای مشتریان این سرویس میداند. در واقع این مبلغ کمتر برای مسافران بوده و رانندگان خانم در سرویس اسنپ رز دریافتی کمتری نخواهند داشت تا عدالت میان مردان و زنان برقرار شود.
نظر شما در رابطه با تعداد رانندگان زن اسنپ و به طور کلی فعالیت بانوان در این تاکسی اینترنتی چیست؟ آیا تاکنون از اسنپ رز استفاده کردهاید؟! نظرات خودتان را با ما و سایر دوستانتان در کاوشا به اشتراک بگذارید.