حمله سایبری به تلگرام و ارتباط آن با اعتراضات هنگکنگ از زبان پاول دورف!
حمله سایبری به تلگرام خبر خیلی عجیب و غریبی برای یک شبکه اجتماعی (یا بهتر بگویم، یک پیامرسان) پرطرفدار نیست. اما اینکه مدیرعامل تلگرام نسبت به آن واکنش نشان دهد و چینیها را مسئول این حملات بداند، قضیه را جالب میکند.
دیروز تلگرام مورد هدف حملههای همه جانبه قرار گرفت و پاول دورف مدیرعامل این پیامرسان در توییتر خود به آن واکنش نشان داد. دورف بجای بیانیه رسمی، از توییتر برای بیان صحبتهایش استفاده کرد و گفت که آیپی اکثر حملات از مناطق داخلی کشور چین بوده است! دورف اعتقاد دارد که چینیها زمینه حملات سایبری به تلگرام را فراهم کردهاند و این موضوع چندان بیربط به اعتراضهای اخیر در هنگکنگ نیست!
حملات DDOS معمولا تعداد زیادی درخواست به سمت سرورهای هدف ارسال میکنند و فعالیت آن را برای مدتی هرچند کوتاه به تاخیر میاندازند! اعتراضات اخیر هنگکنگ، در رابطه با قانون جدیدی است که ارتباط مقامات این شهر بزرگ با دولت چین را افزایش میدهد. این قانون احتمالی استرداد مجرمان این شهر به چین را مجاز خواهد کرد.
در این میان تلگرام و بهطور کلی اپلیکیشنهای پیامرسانی که اطلاعات را رمزنگاری میکنند، در اعتراضهای سیاسی سراسر جهان کاربرد دارند؛ به گونهای که مثلا معترضان از رمزنگاریهای تلگرام برای اهداف خود بهراحتی (نظم و هماهنگی بیشتر و یا برنامهریزی اعتراضات) استفاده میکنند.
این اولین باری نیست که اعتراضات سیاسی هنگکنگ مشکلات این چنینی را بوجود میآورد. پیشتر و در سال 2014 اعتراضاتی موسوم به Umbrella در هنگکنگ جریان گرفت و دولت چین را مجبور کرد تا دسترسی به اینستاگرام را برای مدت زمانی مشخص، محدود کند. با تمام این مدارک و شواهد، مقامات چینی هیچ وقت زیر بار آن نمیروند. چین در این موارد معمولا ادعا میکند که خودش قربانی این حملات است!
نظر شما در رابطه با حمله سایبری به تلگرام چیست؟ آیا شما نیز با نظر پاول دورف موافقید؟